yemek pişirme süreleri
Yemek Pişirme Süreleri
Bu blogda verilen yemeklerin pişmesi ile ilgi süreler; kafadan atma, aşağı yukarı veya ortalama süreler değildir. Yemeğinizi kısık ateşte pişirir ve verdiğimiz yemek pişirme sürelerine uyarsanız, yemeğiniz gerektiği kadar ve olması gereken kıvamda pişmiş olur. Yemeğinize su verdikten sonra, yüksek ateşte tencereyi 1-2 dakika fokur fokur kaynatın, kapağını kapatın, ocak ateşini tamamen kısın ve saatinize bakın. Verilen sürenin bitiminde ocağı söndürün, işte bu kadar.
- Bakliyat Yemekleri
- Balık Yemekleri
- Çorbalar
- Dolmalar
- Düdüklü Tencere Yemekleri
- Etli Yemekler
- Fırın Yemekleri
- Hamur İşleri
- Karışık Yemekler
- Mantarlı Yemekler
- Mutfak Bilgileri
- Pilav Makarna Yemekleri
- Sakatat Yemekleri
- Sebze Yemekleri
- Tatlı Çeşitleri
- Tavuk Yemekleri
- Yemek Çeşitleri