yemek pişirme süreleri


Yemek Pişirme Süreleri


Bu blogda verilen yemeklerin pişmesi ile ilgi süreler; kafadan atma, aşağı yukarı veya ortalama süreler değildir. Yemeğinizi kısık ateşte pişirir ve verdiğimiz yemek pişirme sürelerine uyarsanız, yemeğiniz gerektiği kadar ve olması gereken kıvamda pişmiş olur. Yemeğinize su verdikten sonra, yüksek ateşte tencereyi 1-2 dakika fokur fokur kaynatın, kapağını kapatın, ocak ateşini tamamen kısın ve saatinize bakın. Verilen sürenin bitiminde ocağı söndürün, işte bu kadar. 

      Bu blogdaki popüler yayınlar

      düdüklüde organik tavuk kaç dakikada pişer

      bezelye yemeğinde bezelye haşlanır mı

      kuru barbunya ıslatmadan pişer mi

      kalkan balığı ciğeri nasıl yapılır