tulumba tatlısı kaç dakikada kızarır


Tulumba tatlısı kaç dakikada kızarır? Tulumba tatlısı hamuru ocak üzerinde, en düşük ısıda, kızartma yağı içerisinde 15 ila 20 dakika arasında kızarır. Tulumba tatlısı yapmanın en önemli püf noktası, hamurun kızartılmasıdır. En lezzetli tulumba tatlısı evde yapılan ve altın sarısı renginde kızartılandır.

Herkes tulumba tatlısı yapabilir mi? Evet, insan oğlu insan doğru tarifi bulabilirse elbette yapar. Pekiyi, inernete bu tarifi ararsak bulabilirmiyiz? Orası biraz şüpheli. Haksızlık olmasın, internette yine de bir elin bir parmağı kadar doğru tarif vardır, bulabilirseniz. Pekiyi, google görsel aramalarında çıkan bi sürü tulumba talısı görüntüsü sanal mı? Hayır, resimler gerçek fakat çoğu pastane yapımı.

Ya ustasının elinden çıkmış, ya da otomatik makinaların yaptığı tulumba tatlısı (ötekileri saymiyim) resimleridir. Telaş yok, tatlınızın doğru tarifini arar bulur yaparsınız. Pekiyi siz doğru tarifin nasıl olduğunu nerden biliyorsunuz? Bizim aile üç kuşaktır, merdiven altı tulumba tatlısı yapar. Musade edin de bilelim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

kuru barbunya ıslatmadan pişer mi

bezelye yemeğinde bezelye haşlanır mı

düdüklüde organik tavuk kaç dakikada pişer