evde lahmacun pişirme süresi


Evde lahmacun pişirme süresi kaç dakikadır? Önceden 225°C dereceye ısıtılmış fırında, ev yapımı lahmacun beş dakikada pişer. Resimde gördüğünüz  yemek tabağı büyüklüğündeki ev yapımı lahmacun, turbo fırında pişirilmiştir. Kenarları çıtır, kıymanın serili olduğu bölümler yumuşacıktır. Evde lahmacun yapmaya başladıktan sonra, hazır lahmacun yemiyeceğinizin garantisini (doğru tarifi bulursanız) verebilirim. Yapın yiyin, telaş yok. Evde taş tabanlı fırında ise, aynı ısı derecesinde on dakikada pişer.

Bu blogdaki popüler yayınlar

düdüklüde organik tavuk kaç dakikada pişer

bezelye yemeğinde bezelye haşlanır mı

kuru barbunya ıslatmadan pişer mi

tavuk sası kokusu nasıl giderilir