fırında hindi kanadı pişirme süresi


Fırında hindi kanadı pişirme süresi? Fırında hindi yaprak kanat; önceden ısınmış fırında, 200°C derecede 1.5 saatta pişer. Telaş yok. Bir saat bir bardak su ile kapalı pişer. Bir saat sonrası üzeri açılır bir yarım saatta öyle pişer. Etti mi 1.5 saat. Yemesine doyum olmuyor, kişi başı iki kanat hesap edin, tepsiyi büyük kullanın ve sofraya ekmeği de bol koyun emi? sorun çıkmasın.

Neme lazım; söyleyim de, mübarek günde kafanız karışmasın.

Altta hindi yaprak kanadının resmi. Yani, kandın ortasına yaprak kanat diyorlar.


Tepsinin içinde hindi kanadı, patlıcan, soğan, sarımsak, domates, sivri biber, zeytinyağı, kuş gözü kadar domates salçası, çeşitli baharatlar, su ve tuz var. Kanatlar altından boylu boyunca bıçakla yarılmıştır. Tepsidekilerin halinden belli olmuyor mu? iyi bakın emi.